info@jmbudgetcoaching.nl
06-349 69 141

Wie zijn wij?

Jacqueline Marten-049
 JM|Budgetcoaching is opgericht door Jacqueline Martens, gediplomeerd budgetcoach met als doel mensen te adviseren en te begeleiden naar een zorgeloze financiële administratie. Wij werken als onafhankelijke dienstverlener voor particulieren, bedrijven, gemeenten en instellingen.

“Ik ben open, betrouwbaar, discreet, enthousiast en oplossingsgericht. Door goed naar de persoon te luisteren ben ik in staat op een efficiënte en heldere manier advies en begeleiding te geven zodat de financiën weer op orde komen. Met mijn ruime ervaring op coachings gebied kan ik een positieve bijdrage leveren aan het ontdekken en uitbreiden van uw eigen kwaliteiten en kunnen. Wanneer dit bereikt is zal dit veel rust en vertrouwen opleveren voor de toekomst.

Wilt u meer weten ? Neem geheel vrijblijvend contact met mij op voor een gratis kennismakingsgesprek. “


 

 Logo grijs JM Budgetcoaching

slogun